Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació

Un bon pla estratègic que defineixi clarament cap on volem anar és essencial en aquests moments, des Global Estate Consulting, el nostre equip de professionals l'ajudarà en la definició i implantació d'aquest, amb un fort compromís poder aconseguir els objectius definits en aquest.

Els nostres serveis van especialment dirigits a aconseguir una excel.lent, gestió, organització, expansió i posada en el mercat i en valor els productes i / o serveis dels nostres clients, empreses, principalment PME / PMI.

Els professionals de Global Estate Consulting, amb la seva capacitat professional i rigor, altament demostrats com a directius, han impulsat negocis internacionalment, en diversos sectors industrials, alimentació, eficiència energètica, TIC, construcció i serveis. Tant en situacions favorables, com problemàtiques i crítiques.

 

Els aspectes que caracteritzen l'activitat de Global Estate Consulting i que la fan valuosa, són la independència professional, el compromís amb l'èxit de cada acció i la confiança i discrecióamb el client. Tot això a un cost que garanteix un retorn atractiu de la inversió.

La missió de Global Estate Consulting és oferir un valor afegit als seus clients, mitjançaant una gestió global i un assessorament local, dins de la consultoria d'empreses.


Global Estate Consulting aporta, amb els seus serveis, tècniques, mecanismes i solucions per a reforçar les capacitats de les empreses, optimitzar els seus recursos i potenciar la seva expansió. En definitiva, millorar substancialment els seus resultats, i la consultoria de les empreses.

Estem tan segurs de la nostra aportació que sempre hem percebut els nostres honoraris en funció dels resultats obtinguts. L'éxit dels nostres clients és el nostre.

GLOBAL ESTATE CONSULTING S.L.
Sant Antoni, 45
08570 - Torelló (Barcelona) 
34-616916858
Fax: 34-938594382
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 115193